Penny Jordan - Sokolov plen
Peni Džordan - Sokolov plen

Romani iz edicije Harlekin

Engleskinja Felisija Gordon verenaje sa divnim, šarmantnim mladićem, čovekom koji budi strasti u svim devojkama koje sretne... osim u njoj. Tek kada ode u Kuvajt, u posetu verenikovoj porodici, ona će otkriti da i u njoj buja strast ali prema ujaku njenog verenika, šeiku Rašidu al Hamidu al Sabahu! Ponosan i tvrdoglav, Rašid se na svakom koraku sukobljava sa njom, ne odobrava izbor svog nećaka i želi da spreči taj brak… i uzme englesku nevestu za sebe.

Restoran u koji je Felisija ušla bio je veoma poznat i skup i, dok je pogledom žurno prelazila preko lica gostiju u sali, morala je da se pretvara da ne primećuje kako iskusni kelner procenjuje njen pohabani kaput.

Laknulo joj je kada je ugledala Fejsala, a kelner, koji je očito počeo da preispituje svoju prvobitnu procenu čim je video sa kim će večerati, krenuo je ispred nje hitrim korakom, što ju je veoma zabavilo. To mnogo govori o moći koju ima novac, razmišljala je, dok je Fejsal, sa prijatnim osmehom na svom lepom licu, izmicao stolicu i ustajao da je pozdravi.

Download

0 komentar(a) :

Objavi komentar