Čedomir Jovanović - krstio ga Amfilohije Radović, voli Muamera Zukorlića, uveo veronauku u osnovne škole, voli da poklanja prostore na kojima ne živi, spasio Slobodana Miloševića od linča naroda 5. oktobra, koalicioni partner DS i SPS u Beogradu, koalicioni partner hercegovačkog rezača turskih ruku (http://youtu.be/Kh7Xy46fLAo), gej ikona za podpredsednika SPS-a (nisam baš siguran za funkciju, ali znam da je ispod Dačića:), najviše ceni novinarske domete Predraga Sarape, voli Jelenu Karleušu i Anđelinu Džoli - divi se njihovim intelektualnim visinama, najviše voli da se ljubi sa bradatim četnicima (V:D. a i sam prestao da se brije), ne jede ćevape, a najradije čita pravoslavnog talibana tiranosaurusa Basaru... http://youtu.be/FC8VT-RfcNA

i na kraju poruka za NAŠE: PODRŽAO zločinačke zakone o autorskom pravu i zakon o javnom informisanju...

(naknadno dopisano: Eliminisanje ovakvih (iz javnosti, na izborima), bio bi civilizacijski iskorak za Srbiju.)

Više o tome: http://youtu.be/xlkXklLu80M

Milorad Dodik - socijaldemokrata, bio u stranci Ante Markovića, protivnik Slobodana Miloševića... (Naknadno dopisano: Iz krajeva odakle je Nikola Tesla, Ivo Andrić, Milutin Milanković, Meša Selimović, Branko Ćopić, Emir Kusturica, Skender Kulenović, Gavrilo Princip, Zdravko Čolić, Zoran Đinđić, Vojislav Šešelj, Boris Tadić, Ratko Mladić, Nele Karajlić, Goran Bregović, Sava Kovačević, Kralj Srbije i Bosne Tvrtko, familija Nemanjića, Srđan Aleksić, Vladimir Kecmanović, Srđan Koljević, Srđan Jevđević, Bogumili... i nažalost zemlja koja je doživela najveći genocid na ovim prostorima: 100.000 srpske kozaračke dece je ubijeno u logoru Jasenovac u WWII) Više: http://youtu.be/B6762j68Bqk Sve ovo sam naveo samo zato da bi se videlo kako su Srbija i Bosna neraskidivo povezane, da su jedno (osim zlikovačkih religija, koje su proizvele verski rat. Poruka za katolike, pravoslavne, muslimane: Vi ste proizveli rat, nećemo vam to zaboraviti... Platićete cenu... Istrebićete se međusobno, a na kraju, pobednika međureligioznog klanja ćemo dočekati mi i uništiti najveću nesreću koja je ikad zadesila čovečanstvo: religiozno ludilo. Jer kad vam treba vlast onda ste zajedno (zatucana Saudijska Arabija + zatucana Amerika protiv legende Gadafija http://youtu.be/iWq3Y4t2-WA), a kada ste ugroženi onda genocid, koljete nam decu...) Kad vam trebaju pare iz budžeta, zajedno arlaučete - te nemoj PDV na naša imanja, te vratite nam imovinu a da ne plaćamo porez, te mi to lihvarimo i iznajmljujemo za pare, ali bOG nam to dozvoljava, tako piše u sVETIM knjigama... No, neće proći taj novi svetski poredak zatucanosti, mraka, neslobode, gluposti, krupnog kapitala, bankara, SOPA, ACTA.... Nemate kanalizaciju, škole, bolnice, ali zidate faraonske crkve i bakarne džamije. Zadnja vukojebina ima crkvu ili džamiju, nemate internet... Neće proći...

(Za pametne: Religija vas pripremi da sve poverujete, bankari vas ubede da možete živeti od kredita, tako zaularene poslodavci i kompanije vas izrabljuju, vi ste nemoćni, na kraju vam političari obećavaju bolji život, a ako ih sve uhvatite u laži tu je obećanje u bolji život kad umrete, bogu božije, caru carevo, vaše njima... tako sjebane i razočarane u život, vas koji i nemate nešto od života šalju u vojske, krstaške ratove, džihade, pljačkate sirotinju jer ste i vi sirotinja, a vrane gaču, ona jedna drugoj oči ne vadi... i na kraju demokratija: Pitali pametnog pirata šta je to demokratija. ''To vam je kad se ja popenjem na balkon i pišam na vas, ali i vi ispod balkona možete da pišate na mene...'')

(Dodatak: U Dobrovoljačkoj ulici su ubijeni i izmasakrirani 18-godišnji regruti iz Srbije. Vođa zlikovaca je bio Ejup Ganić, musliman, državljanin Srbije, drugi Jovan Divjak, rođeni Beograđanin, pravoslavac, inače omiljeni general kvazi režisera Dragana Bjelogrlića kvazi filma Montevideo, bOG te video koji nama, piratima, nešto preti, mrljavi preko YouTube-a o hapšenjima, budala... a sad je, jel' te vELIKI sRBIN, napada Anđelinu Džoli (a što se tiče nje, ta ionako ne može da razume koncept silovanja), kao antisrpski film je napravila. Ljigavac!!! Ah, da: i onaj vehabija što je pucao na američku ambasadu bio je državljanin Srbije. Vlastodršci iz Sarajeva nisu mogli a da udvorički to ne izjave u ''sućuti'' američkim gospodarima. Licemerno!

Možda Srbija zaslužuje sve ovo što joj se dešava, (zbog ovakvih: http://youtu.be/Dd6hJN1hBdI, ili ovakvih: http://youtu.be/mfp3fmEwMFU) ali neće proći dok mi postojimo. Jer:

Mi smo Anonymous.
Mi smo legija.
Mi ne opraštamo.
Mi ne zaboravljamo.
Očekujte nas...

(I Čedino srpstvo, i srebreničke genocide, i američku demokratiju, i pravednost katoličanstva i hrvatsku državnost, i srpsku osvetoljubivost, i srpsku pamet MERIM Jasenovcem. )

0 komentar(a) :

Objavi komentar