Ben Klassen - Revolucija vrijednosti kroz religiju
Knjiga I – Komparativne religije
Svjetske religije i njihov utjecaj na Bijelu rasu

Dok kršćani štuju nekog mitskog židovskog gada kojeg su nazvali Isus Krist i koji ih navodno uči da mrze i uništavaju vlastitu vrstu, mi KREATORI kažemo upravo suprotno. Mi kažemo dovraga s neprijateljem, dovraga sa Židovima i crnčugama. Idemo štovati, njegovati i braniti svoju vrstu – Najbolju u prirodi, i bazirati svoja uvjerenja i znanje na Vječnim zakonima prirode, izvoru svake mudrosti. U našoj knjizi izdajnika rase proglašavamo najodvaratnijim i najpodlijim od svih štetočina, mutantom, slaboumnikom kraljevstva prirode, kojeg treba prezirati i isključiti iz našeg društva.

Kao što se može jasno vidjeti, jaz između naših vrijednosti i onih kojih se tradicionalno pridržavaju kršćani je velik kao Grand Canyon i te razlike će zauvijek ostati nepomirljive.

Rasni požar se svakim danom se sve više i više rasplamsava svijetom, nigdje brže nego ovdje u Sjedinjenim Državama. Ili će Bijela rasa mobilizirati i ujediniti svoje ogromne ali sve manje resurse u svoju korist, ili će patiti i doživjeti kobnu sudbinu kakvu su doživjeli Bijeli kolonizatori u San Domingu 200 godina ranije. Pustošenje, masovna ubojstva i konačno, totalno istrebljenje će biti cijena koju ćemo platiti ukoliko ne budemo čuvali naše dragocjene gene.

Download

0 komentar(a) :

Objavi komentar