Deepak Chopra - Put čarobnjaka
Dvadeset duhovnih pouka za stvaranje života kakvog želite.

"Danas nam je, više nego ikada, potrebno znanje koje su posedovali čarobnjaci", piše Chopra u ovoj knjizi koja čitaoca vodi u svet slobode i čuda.

Put čarobnjaka predstavlja dvadeset duhovnih pouka koje čitaocu pomažu da prekorači svakodnevnu stvarnost stvarajući pomak u zapažanju i otvarajući um vrednosti duhovnog. U tom se preobražaju krije tajna prave alhemije. Deepak Chopra čitaocu nudi potragu. Merlinov glas predstavlja personifikaciju našeg najmudrijeg jestva. U obliku klasičnih priča o učitelju i učeniku, Merlinovi saveti mladom Arthuru otkrivaju umetnost preobražaja samonametnutih ograničenja u vladavinu beskonačnih mogućnosti za ostvarenje ljubavi, ispunjenja i duhovne povezanosti. Ako sednete i tiho posmatrate svoj um, primetićete da je pun izmešanih znakova. Toliko smo zauzeti svojim ulogama - staratelj, poslovni čovek, roditelj, dete - da nemamo vremena pronaći ko smo zapravo mi? Svaka pouka iz ove knjige budi naš duh i šalje nas na putovanje prema području neograničenog.

Download

1 komentar(a) :

  1. Anonimno10/10/2015

    Nakon čitanja ove knjige stvarno sam prekoračio stvarnost i počinio bezumlje.Našao sam se lud u zatvorskoj ćeliji na čijim su zidovima nacrtane figure Merlina sa lulom, Smokija Kihotovog Ključa, Dvorca itd...Alhemija je bila ta da mi je neko potvrdio da se 2009 upecao kao ja 2011.Što bi sveti Oci rekli Đavolja rabota....

    OdgovoriIzbriši