Mladen Lojkić - Masoni protiv Hrvatske
Hrvatski herostrati u službi masonstva

Knjiga Mladena Lojkića Masoni protiv Hrvatske nastavak je jednog nadahnutog i izuzetno vrijednog rada na otkrivanju povijesne istine, kao i istine u povijesti, a koji je hrvatskome narodu prijeko potreban da bi se mogao snaći u prisutnoj kakofoniji laži u koju je stavljen. Za jedan narod je od presudnog značenja da otkrije svoj smisao postojanja, da uvidi koje poslanje u povijesti ima, jer narod otuđen od svoje povijesti nema mogućnosti uvida u vlastiti bitak te takav postaje nedefinirana masa koju se lako može modelirati po određenom kalupu. Odnosno, u našem konkretnom slučaju, po kalupu koji je napravljen u radionicama masonskih loža. Točnije, po kalupu centralne majke - lože u Londonu koja izrađuje temeljni model po kojem se dalje ovaj obrazac zla širi kroz paukovu mrežu masonerije u koju je uhvaćen praktički cijeli svijet.

Nažalost, i Hrvatska se dala uplesti u tu mrežu zla te je time kao država učinila jedan, u biti, samoubilački akt, jer dozvoliti djelovanje jedne organizacije koja kao svoj svjetonazor deklarira brisanje država i poništenje različitosti naroda te se ujedno i hvali time da gradi Novi svjetski poredak gdje će cijeli svijet biti jedna jedinstvena država bez granica i bez narodnosnih identiteta, a s jednom jedinstvenom i svima prihvatljivom religijom.

Masonstvo sebe vidi kao avangardu čovječanstva na putu prema samoostvarenom savršenstvu, kao ono najbolje od najboljeg što ljudski rod može dati, te se istovremeno nameće kao tražitelj i stvaratelj (graditelj) te nove, čovječanstvu navodno prijeko potrebne i spasonosne religije kojom će se ostvariti masonska utopija tzv. Hrama čovječanstva izgrađenog po nacrtima Velikog arhitekta univerzuma.

Download

0 komentar(a) :

Objavi komentar