Proradio Fejsbuk



Beograd, Zagreb -- Internet stranice Fejsbuka oko tri sata nisu radile. Oko 9 sati ova društvena mreža je proradila. za sada nema objašnjenja šta se dogodilo.
Hrvatski portal Index.hr javio je da je problem sa popularnim Fejsom počeo oko 6 sati ujutro, a zdnet.com da Fejsbuk nije radio u celoj Evropi. Potvrđeno je da Fejsbuku nisu mogli da pristupe korisnici iz Francuske, Irske, Nemačke, Islanda, Italije, Holandije, Rusije, Španije i Velike Britanije.

Problema s otvaranjem Fejsbuka imali su navodno i korisnici iz Egipta i Južne Afrike, ali te informacije za sada nisu potvrđene.

Neki korisnici u Srbiji pokušali su jutros da se uloguju i na kratko su u tome uspeli, ali je nakon toga Fejsbuk stranica "nestala", nakon pokušaja da se na njemu obavi bilo kakva radnja.

Problemi sa Fejbukom, međutim, nestali su oko 9 sati i ta stranica sada funkcioniše.

Očekuje se odgovor nadležnih za održavanje ove društvene mreže o tome šta se tačno dogodilo, a za to vreme korisnici Tvittera pitaju se jesu li Fejsbuk srušili Anonimousi, grupa hakera koja je više putra najavljivala da će oboriti internet stranicu Fejsbuka.

0 komentar(a) :

Objavi komentar